Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

gorusme - σας περιμένουμε !!!!



Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι προετοιμασίες του 3ου gorusme των Γκαγκαβούζηδων  , που θα πραγματοποιηθεί  τις 19 και  20 Ιουλίου   στην Κάτω  Σαγήνη Ν.Ορεστιάδας Ν.Έβρου. Το προηγούμενο διάστημα ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, από μέρους της οργανωτικής επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Παράδοσης και Δημιουργίας «Οι Γκαγκαβούζηδες» , ώστε όλες οι εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.
Για μας  , το gorusme μας , είναι η κορυφαία διοργάνωση μας , η οποία στόχο έχει την διατήρηση , ανάδειξη  και προβολή της πλούσιας ιστορίας ,λαογραφίας , πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς των Γκαγκαβούζηδων ,μα και την συνεισφορά  τους  στους Εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες της χώρας  μας ,στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.
Ευχαριστούμε θερμά ,τους συνδιοργανωτές μας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,τον Περιφερειάρχη κ .Άρη Γιαννακίδη ,την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ,την Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεωργία Νικολάου και τον Δήμαρχο της πόλης μας τον κ.Δημήτριο Μουζά ,για το έντονο ενδιαφέρον τους.
Λεπτομέρειες των εκδηλώσεων δεν......θα σας πούμε , απλά πως ,θα μιλήσει η καρδιά και το πνεύμα των Γκαγκαβούζηδων που έρχεται από πολύ μακριά!!!
Από σήμερα  το πρωί οι αφίξεις των προσκεκλημένων μας !!!
Καλή μας επιτυχία !!!!!
Σας περιμένουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου