Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Για τις εκλογές

Κι πάλι Μουζάς το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι τελικά η γενική αδράνεια και η απουσία  ουσιαστικά του Δημάρχου από την  πόλη θα του  κόστιζε. Μόνο με την πλακόστρωση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κατόρθωσε και έπεισε τον εμπορικό κόσμο. Κι όμως κέρδισε τις εκλογές .   
Το εμπορικό κέντρο της πόλης που τόσο έντονα νωρίτερα, είχε εκδηλώσει την δυσαρέσκεια του ,τον ψήφισε τελικά .  Αρκεί κανείς να δει τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων μέσα στην πόλη ,όπου «θέρισε» στην κυριολεξία ο κ. Μουζάς. Κι φυσικά αναμενόμενα αποτελέσματα είχε στις Οινόες στις Σαγήνες ,όπου τα ποσοστά επιτυχίας του ήταν…αστρονομικά !!! Δεν ξέρω νιώθω μια απογοήτευση μέσα μου ,που πηγάζει από το γεγονός ,πως ότι και  αν κάνουμε στην Γκαγκαουζία ,όσες προσπάθειες ανάδειξης ,προβολής ,αυτογνωσίας , έργων ,παρεμβάσεων……. δεν ωφελεί. Κυριαρχεί ο Μουζάς. 
Φυσικά εμείς όλοι αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και χρόνια με τους Γκαγκαούζους δεν αποσκοπεί δεν στοχεύει σε συσσώρευση ψήφων , απλά το ζούμε το νιώθουμε ,το έχουμε μέσα μας να κυκλοφορεί. Από την άλλη πλευρά σαφώς οι Δημότες μας έστειλαν και ένα άλλο μήνυμα ,πως θέλουν ανθρώπους με εμπειρία ,δοκιμασμένους και όχι ανθρώπους δίχως παρουσία σε ένα σωματείο βρε αδελφέ  !!   
 Όσο για μένα και την επιλογή μου  να κατέβω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος …πάτωσα !!! δεν εκλέγομαι !!!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου