Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Προχωρά η πώληση

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 και πιο συγκεκριμένα περί τα τέλη Φεβρουαρίου, εκτιμά ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης του ποσοστού που κατέχει η ΑΤΕbank στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, εκτιμά μιλώντας στο paseges.gr ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Χρυσόστομος Γερούκης.
Η διαδικασία προχωρά ομαλά, σημειώνει ο κ. Γερούκης, ενώ προσθέτει ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών καταγράφεται ιδιαίτερα έντονο. Οι εταιρείες που κατέθεσαν πρόταση, θυμίζουμε ήταν δώδεκα, ενώ δέκα από αυτές συμμετέχουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, οι επισκέψεις των ενδιαφερομένων ολοκληρώθηκαν. Παράλληλα συνεχίζονται τα ερωτήματα εκ μέρους τους για διάφορα ζητήματα.
«Η ανάθεση του έργου πώλησης της εταιρείας έχει ανατεθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της από τον Απρίλιο του 2011 στην EFG Eurobank και η διαδικασία προχωρά ομαλά. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού προκρίθηκαν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση δέκα υποψήφιοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό», είχε σημειώσει στη βουλή προ ημερών και ο Φίλιππος Σαχινίδης, Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία προβλέπει μαζί με την υποβολή της δεσμευτικής προσφοράς και την υποβολή της σχεδιαζόμενης στρατηγικής και το σχέδιο δράσης του υποψηφίου, που θα διασφαλίσει τη βιώσιμη λειτουργία της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου