Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Από την συνέντευξη στα ΜΜΕ του συνδυασμού «Νέα Αρχή»


Με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών θητείας  του Δημάρχου Ν. Ορεστιάδας Δ.Μουζά  , η αντιπολίτευση «Νέα Αρχή » με επικεφαλής τον Λ. Χαμαλίδη  παραχώρησε στα ΜΜΕ   συνέντευξη τύπου.  Επισημαίνουμε :
ü     Το βαρύ κατηγορώ στην γενικότερη αδράνεια της Δημοτικής αρχής  ,που αποτελεί πια  χαρακτηριστικό της γνώρισμα.
ü     Οι χαμηλές προσδοκίες για το μέλλον του τόπου μας ,που μοίρασε η Δημοτική Αρχή από την 1η κιόλας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
ü     Ο «άριστος» χειρισμός από μέρους του Δημάρχου , λέξεων προτάσεων συγκινησιακού τύπου  «σας κοιτάμε στα μάτια » ,«νιώθουμε την αγωνία και τα προβλήματά σας», «εμείς αγαπάμε τα χωριά μας»
ü     Κινήσεις τύπου «ντύνομαι «Τρύφωνας» για να εντυπωσιάσω και να αποπροσανατολίσω τους πολίτες»
Έτσι όμως δεν λύνονται τα προβλήματα τόνισε ο Λ.Χαμαλίδης Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποφάσεις. Αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των συνδημοτών μας.
Πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας τα παρακάτω:
  • Πρώτη και μεγάλη υποχρέωση μας, ως δημοτικό συμβούλιο, αλλά ιδιαίτερα τα μέλη της δημοτικής αρχής, είναι να περνάμε πάντα στην κοινωνία το μήνυμα της αισιοδοξίας, του αγώνα και της ελπίδας για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Είναι αυτό ένα μέρος όλων όσων υποχρεούμαστε ως αιρετοί να υλοποιούμε καθημερινά, ως ελάχιστη προσφορά στην περιοχή μας.
  • Ένα δεύτερο μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών μας είναι να σχεδιάσουμε με σύγχρονες μεθόδους και να υλοποιήσουμε όλες εκείνες τις δράσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του παρόντος και να βάλει τις βάσεις για το μέλλον.
  • Τρίτη υποχρέωσή μας να εμπνεύσουμε την κοινωνία ώστε να παλέψουμε όλοι μαζί για τα παιδιά και τη νέα γενιά του τόπου μας.
Αυτά τα τρία πρέπει να εκπέμπονται καθημερινά απ’ όλους μας, μα πάνω απ’ όλα πρέπει να καταγράφονται μέσα απ’ το σχεδιασμό και τη δράση της δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου