Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδριάζει το ΔΣ Ν.Ορεστιάδας



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ορεστιάδας σήμερα Τρίτη 12-02-2013 στις 2 το μεσημέρι ,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ορεστιάδας για συζήτηση και λήψη απόφασης σε θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Κυριαρχεί το πρώτο θέμα

Συζήτηση – ψήφισμα για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου (συγχώνευση - κατάργηση αυτοτέλειας)
Το θέμα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και η διαφαινόμενη συγχώνευση  ,κατάργησης της αυτοτέλειας του  ανησυχεί τους πολίτες του Βορείου Έβρου. Η επερχόμενη σταδιακά υποβάθμιση του  ,υποστελέχωση  αλλά κι υποχρηματοδότηση που θα ακολουθήσει  θα οδηγήσει σε απαξίωση του Νοσοκομείου.  
Ο προβληματισμός και οι σκέψεις είναι αν ο Δήμος μας έχει την αποφασιστικότητα να συγκρουστεί – όχι με ψηφίσματα - προκειμένου να υπερασπιστεί την πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου δίνοντας ανάσα ζωής στην μεθόριο και Ακριτική περιοχή  στην οποία ζούμε.  
ΑΚΟΜΗ
Για τους αγρότες δεν υπάρχει μια αναφορά ούτε θέμα συζήτησης ,ΕΛΕΟΣ , σε μια περιοχή που κύρια απασχόληση των Δημοτών μας είναι ο πρωτογενής τομέας.
Οι αγρότες   κατά μήκος της Ελλάδας ,αλλά και  στην περιοχή μας έχουν ξεκινήσει ένα αγώνα επιβίωσης  για τους ίδιους ,αλλά κι για την αναζωογόνηση της υπαίθρου. Αυτό από μόνο του δεν συγκινεί την  Τοπική Αυτοδιοίκηση !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου