Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

κι άλλο ψήφισμα για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου!



Ομόφωνα , το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου, σε τακτική συνεδρίασή του που έγινε την Πέμπτη 14/02/2013, με την παρουσία βουλευτών, Διοικητών Νοσοκομείων Αλεξ/πολης -  Διδυμοτείχου, Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου , καθώς και αρμοδίων φορέων του Διδυμοτείχου
Αποφασίζει
Εκφράζει την αντίθεσή του  στη συγχώνευση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου  με το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διεκδικεί:
Το Νοσοκομείο Διδ/χου να παραμείνει αυτόνομο
Να γίνει αύξηση αριθμού κλινών για νοσηλευόμενους ασθενείς από 130 σε 160, ούτως  ώστε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις  ανάπτυξης των νέων κλινικών.
Να υπάρξει αναλογική με την  αύξηση των κλινών, αύξηση των οργανικών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Μέχρι την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης για την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδ/χου, ζητάμε να μη γίνει καμία μετακίνηση γιατρού ή εργαζόμενου οποιασδήποτε ειδικότητας από το Νοσοκομείο Διδ/χου προς το Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
Προτάθηκε δε, να γίνουν συντονισμένες κινήσεις και από τους όμορους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου και πραγματοποίηση επίσκεψης της  επιτροπής στο Υπουργείο για εξεύρεση λύσης.

Ομόφωνο το ψήφισμα  για να υπάρχει ,ως  δικαιολογία , με συμπεριφορές και θέσεις όμως υπευθύνων  που δείχνουν  και  αναδεικνύουν το  αντίθετο !!! Άλλωστε ότι δεν θες …..  το παραπέμπεις σε επιτροπές και ψηφίσματα. Απαιτούνται δραστικές αποφάσεις που να περιέχουν την δύναμη της αλήθειας  !!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου