Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"τραπεζώματα ".....

Στις δύσκολες πραγματικά οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται ο τόπος μας ,  όπου το σημερινό εισόδημα δεν επαρκεί ούτε για την κάλυψη των αναγκαίων πια , με τους αγρότες μας να  μη μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις καθημερινές ανάγκες ,να δυσκολεύονται στην προμήθεια εφόδων για τις εαρινές τους καλλιέργειες  ,μια κι κανείς πια δεν τους παρέχει πίστωση  , είναι τουλάχιστον προκλητικό ο Δήμος μας να σκορπίζει αλόγιστα για τραπεζώματα 3.000 ευρώ.  Τόσο κόστισε το τραπέζι  του Δημάρχου με αφορμή την γιορτή των πολιούχων της πόλης μας  Αγ.Θεοδώρων.
Όταν πρόκειται όμως για την χρηματοδότηση ενός πχ συλλόγου  που ασχολείται με την λαϊκή μας παράδοση  ,τότε δεν υπάρχουν χρήματα ,δεν εγκρίνονται από τον επιθεωρητή λένε  !!!! 
Φαίνεται πως παρά τις δυσκολίες  ο Δήμος μας δεν έχει  νιώσει ακόμη ,πως θα αρκούσε κι ένας απλός καφές . Δεν έχει αντιληφθεί πως οφείλει να συμμετέχει κι αυτός σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανακουφίζουν ,θα δίνουν ανάσα  στην περιοχή μας . Επιτέλους γυρίστε σελίδα  κι εσείς ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου