Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΔΣ 16-02-11 Ορεστιάδας

Στο επόμενο Δ.Σ η ενημέρωση του σώματος από τον Δήμαρχο για την συμμετοχή του  στην ΚΕΔΚΕ ,που πραγματοποιήθηκε στην Θεσ/νίκη την προηγουμένη βδομάδα. «Δεν έχουν βγει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα ,τόνισε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας ,απαντήσεις ουσιαστικές ακόμη δεν υπάρχουν  πχ τι θα γίνει με τα νομικά πρόσωπα ,κάθε μέρα υπάρχει και κάτι διαφορετικό»
Εμείς όμως ήδη σας έχουμε ενημερώσει για το περιεχόμενο της συνάντησης και το τι ειπώθηκε σε παλαιότερη ανάρτηση μας.
Σε ερώτηση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Αρχή» σχετικά με τους υπαλλήλους του Δήμου ,απάντησε πως  δεν υπάρχουν υπάλληλοι δίχως σύμβαση εργασίας  ,εθελοντικά έχουμε ζητήσει όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην λειτουργία του Δήμου και στα νομικά του πρόσωπα.
Σε σχετικές ερωτήσεις  επίσης τόνισε πως το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» λειτουργεί στην Ν.Βύσσα –Κυπρίνο-Τρίγωνο. Οι δημότες μας εξυπηρετούνται.
Η πρόσληψη προσωπικού δεν έχει γίνει για φέτος ακόμη στο Δήμο ,μια και εκκρεμεί η κατάθεση του προϋπολογισμού του Δήμου.
Για  το σήμα της πόλης  ,αν υπάρχουν διχογνωμίες μπορούμε να το δούμε μελλοντικά.
Για το πράσινο ταμείο (εισπράξεις πχ από πρόστιμα αυθαιρέτων κα) δεν υπάρχει πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να γίνει κάτι περισσότερο στην παρούσα χρονική περίοδο.
Για την έρμη την Πλατεία Ορεστιάδας ,ξανά από την αρχή πάλι επικαιροποίηση ,χρηματοδότηση ,κτλ  το θέμα θα έρθει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όπως και η ζωντανή  μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου  στο επόμενο ΔΣ θα εξεταστεί μια και υπάρχουν φωνές που αμφισβητούν την αναγκαιότητα της live μετάδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου